Konstutställning

Susan Lüth Hedegaard ställer ut ”Landskap” i Dragørs hamngalleri. Susan har besökt galleriet ganska många gånger och ser fram emot att komma tillbaka. Susan Lüth Hedegaard arbetar på duk, skiffer och plexiglas och skapar ”snett” burkar i stengods.

Drivkraften i skapandet av Susan Lüth Hedegaards målningar är naturens storhet, dess formrikedom och det ständigt föränderliga vädrets mångfaldiga ljus. Hon har ställt ut runt om i hela landet på gallerier och i konstföreningar, med avstickare till Italien USA och Sverige.

Utställningen kan ses under perioden 30 maj 2022 – 12 juni 2022
Vardagar från kl. 12. till 16.30
Helger och helgdagar 11.00 till 17.00

Dragør hamngalleri, Strandlinien 17, 2791 Dragør.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *