Julutställning på Amager Museum

På julen Amager Museum inbjuder dig i värmen, där du kan uppleva den mysiga julen från gamla dagar. De gamla vardagsrummen utstrålar alltid komfort och nostalgi. Jul utställningen kastar en blick tillbaka på några av de gamla jultraditioner som fortfarande används, men det kommer också att finnas återförening med bortglömda jultraditioner. I den gamla museigården är de gamla vardagsrummen vackert inredda till jul, som det har sett från 1700-talet fram till 1950. Titta in i 1700-talets julfirande, där det fanns gott om mat på bordet och där du njöt av dig med jul spel. I titeln på Jansen är temat "Peters jul". Här gåsSteken är klar på bordet, och på golvet är den vackra julgranen dekorerad med ätbara dekorationer. För barnen finns Nisse jakt. Kom och hjälp Nissen hitta sina kläder. Start datum: 27. November 2018 slutDatum: 2. December 2018 tid: 12:00-16:00 inträde: 40 kr. Barn har fri tillgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *